Preskočiť na obsah
Domovská stránka » Blog » Vysušené ruky

Vysušené ruky

O pár dní je tu koniec novembra a s ním sa začína blížiť aj to krásne obdobie, plné očakávaní, radosti, svetielok a v neposlednom rade aj naháňačiek za darčekmi. Vianoce sú pre mňa tým najkrajším obdobím v roku a neskutočne sa na ne teším.

Aby som sa vyhla preplneným obchodom, objednávam darčeky cez internet z pohodlíčka domova a s veľkým časovým predstihom, aby aj včas dorazili. Ako prví už majú objednané darčeky moji psíci. Tým viem vybrať hneď, hihi. Sú nenároční a tešia sa zo všetkého nového a ja sa teším ešte viac, keď ich vidím pri tej radosti.

Na jeseň je vonku chladno a sychravo s výnimkou pár slnečných dní, preto sme vonku menej a viac sa hráme doma v teplúčku. A teraz je ten správny čas aj na zahájenie veľkého upratovania. Umývanie, leštenie, triedenie nepotrebných vecí…hlavne nech sa všetko leskne a nech všade krásne čisto a voňavo.

Upratovanie je moje veľké hobby, ale niekedy býva poriadne zdĺhavé a náročné. Veľmi rada umývam podlahy a kúpeľňu. Saponáty, pena, vône…ulalaaaaaaa.

Len občas sa zabudnem a nevezmem si rukavice. Vtedy to aj poriadne oľutujem, pretože mi to tak vysuší ruky, že chodím s popraskanou svrbiacou pokožkou ešte dva týždne. Ale je tu jeden super krémik ALLERGIKA Hebký krém na ruky, bezpečná a spľahlivá ochrana kože rúk voči vode a dráždivým látkam. Vytvára na koži neviditeľný vode odolný polysiloxánový film, ktorý pokožku rúk účinne chráni pred podráždením.

Odkedy som ho vyskúšala, stal sa pre mňa jednotkou medzi krémami na ruky. Keďže neznesiem ten pocit suchosti a šušťania rúk, nosím ho všade so sebou. Vydrží dlho a je veľmi príjemný. Takže môžem upratovať až do Vianoc.

Prajem vám všetkým veľa zdravia, ešte viac radosti, ruky nakrémované a žiadne starosti. Vaša Femi.