Preskočiť na obsah
  • AlLergika®

Produkty MED

MED produkty od ALLERGIKA® prinášajú revolúciu v starostlivosti o pokožku. Klinické štúdie potvrdili ich vysokú účinnosť a výbornú znášanlivosť u osôb s poškodenou kožnou bariérou. Vyvinuté v spolupráci s poprednými dermatológmi, sú špeciálne vhodné pre atopickú, suchú a citlivú pokožku. Objavte tajomstvo úspechu tejto lekárskej kozmetiky, ktorá je dnes vďaka preukázanej účinnosti už zaradená ako zdravotnícka pomôcka triedy I.

Produkty MED

MUDR. Michal Scheibenreif

Odborník na dermatologické ochorenia odporúča

„Na produktoch ALLERGIKA® oceňujem najmä zloženie a účinné látky, ako glycerín, alantoín, bisabolol či provitamín E, ktoré hydratujú, upokojujú podráždenú kožu a zmierňujú svrbenie. Pacienti pozitívne hodnotia najmä produkty na tvár, ktoré vďaka účinným látkam a konzistencii právom patria do I. triedy medzi zdravotníckymi pomôckami v starostlivosti o kožu.“

Kde si kúpim ALLERGIKA® produkty?

Lekársku kozmetiku ALLERGIKA® nájdete v každej dobrej lekárni na Slovensku. Stačí sa opýtať na naše špeciálne produkty pre suchú, citlivú a atopickú pokožku. Ak náhodou nie sú na sklade, požiadajte svojho lekárnika o objednanie alebo si ich jednoducho objednajte aj online, z pohodlia domova.