Preskočiť na obsah
  • SYMFÓNIA ZDRAVIA

Spoznajte Aloris Vital

Spoločnosť Aloris Vital, s.r.o. prináša od roku 2014 na slovenský trh prémiovú lekársku kozmetiku ALLERGIKA® a kvalitné výživové doplnky. Zastupujeme výhradne spoľahlivých a overených zahraničných výrobcov, ktorí vyvíjajú inovatívne riešenia v rôznych oblastiach medicíny: gynekológii, urológii, imunológii, dermatológii a oftalmológii. Sme otvorení spolupráci s výrobcami produktov, ktorých hodnoty a vízie sú v súlade s našimi.

Viac o Aloris Vital

Naše portfólio zameriavame na

  • Exkluzívne patentovo chránené produkty – vyvinuté na základe najnovších medicínskych poznatkov a klinických štúdií.
  • Produkty prinášajúce vysokú pridanú hodnotu – inovatívne riešenia pre prevenciu a liečbu chorôb.
  • Dostupné riešenia – všetky naše produkty sú široko dostupné v lekárňach bez potreby lekárskeho predpisu.

Prečo sme partnerom ALLERGIKA®

MUDR. Peter Širola, RIADITEĽ Aloris Vital

Ako to robíme my

“V Aloris Vital, s.r.o. nájdete kombináciu hodnôt rodinnej firmy a skúseností získaných dlhoročným pôsobením v nadnárodných farmaceutických spoločnostiach. Naši špecialisti pre vás vždy hľadajú riešenia na mieru, plnia svoje sľuby a zostávajú profesionálmi za každých okolností. Poradia vám a poskytnú odborné poradenstvo o našich produktoch a ich správnom používaní.”

Misia

Naším jednoznačným poslaním je pomáhať ľuďom viesť zdravší a kvalitnejší život. Robíme to, čomu rozumieme, a tiež to, čo nás baví. Prinášame slovenským lekárom, lekárnikom a pacientom nové, inovatívne a komplexné riešenia vybraných ochorení. Naším cieľom je profesionálna spolupráca a podpora zákazníkov – lekárov, lekárnikov a pacientov.


Vízia

Našou hlavnou víziou je vybudovať povedomie o inovatívnych voľne predajných produktov zameraných na podporu vášho zdravia a prevenciu ochorení. Poskytujeme kvalitné produkty, informácie a individuálny prístup. Naším cieľom je komplexný pohľad na pacienta a jeho problém.



Politika kvality

Budujeme tím špecialistov na poradenstvo v oblasti prevencie a samoliečby vybraných ochorení, ktorí sa neustále vzdelávajú. Spolupracujeme iba s renomovanými zahraničnými dodávateľmi, ktorí sa zameriavajú na špičkový a progresívny výskum a vývoj. Naša komplexná starostlivosť o pacienta zahŕňa neustále vzdelávanie odbornej verejnosti a komunikáciu s pacientmi prostredníctvom rôznych druhov médií.

Kde kúpim ALLERGIKA® produkty?

Lekársku kozmetiku ALLERGIKA® nájdete v každej dobrej lekárni na Slovensku. Stačí sa opýtať na naše špeciálne produkty pre suchú, citlivú a atopickú pokožku. Ak náhodou nie sú na sklade, požiadajte svojho lekárnika o objednanie alebo si ich jednoducho objednajte aj online, z pohodlia domova.